top of page

周年 Zhounian Jubileum

Zaterdag 19 maart hebben wij met leden, familie en vrienden stil gestaan bij het 40 jarig jubileum van onze school. Opgericht in 1981 was het dus eigenlijk al vorig jaar dat wij ons 40 jarig Jubileum hadden, echter Corona had ook hier zoals bij veel dingen roet in het eten gegooid. Wij waren dan ook blij dat we nu samen deze heuglijke gebeurtenis konden vieren.

Onze Wuguan was feestelijk aangekleed zodat we leden en familie en vrienden zo rond 13.00 uur konden begroeten. Deze gelegenheid werd ook gebruikt om even stil te staan bij het Chinees nieuwjaar dat wij nomaliter samen vieren. 2022 is het jaar van Tijger 虎年 Hunian.

Wij hopen dat dit jaar ons veel kracht en geluk zal brengen en boven alles een goede gezondheid.

De bezoekers werden door enkele leden voorzien van drank en smakelijke Oosterse hapjes zoals Jiaozi en Bapao. Door ons werd in vogelvlucht de geschiedenis van de school doorgenomen. Enkele leden gaven een demonstratie. Ook enkele leden van de juniorengroep lieten hun vaardigheden zien.

Een Jubileum kan niet zonder jubilarissen. Bij ons waren dit Marco Quaedvlieg, John Bosch en Tim Gruhn. Marco en John respectievelijk 35 en ruim 30 jaar lid van de vereniging werden bedankt voor hun trouw en toewijding. Tim reeds jaren de coach van de juniorengroep en de steun en toeverlaat waar de leiding steeds op kan terugvallen werd ook in het zonnetje gezet.

Ook was er een woord van dank aan de heer en mevrouw Rijsmus die al jaren de drijvende kracht zijn achter de speculaas sponsor actie.

 

Na het officieel gedeelte was er tijd om gezellig onder genot van een lekkere hap bij te kletsen. Je ziet dat iedereen weer blij is dat we weer samen kunnen komen en zeker voor een gelegenheid als dit Jubileum.

 

Hierbij willen Ger en ik iedereen bedanken die zaterdag met ons dit heeft gevierd en voor de leden die hebben geholpen bij de voorbereidingen en op de dag zelf zich actief hebben ingezet.

 

Shifu Ger en Wim    

  

 

DSCF2366.JPG
DSCF2540.JPG
DSCF2377.JPG
DSCF2408.JPG
DSCF2478.JPG
DSCF2526.JPG
bottom of page