top of page

考试 Kaoshi 10 december 2022

 

Zaterdag hebben na een gedegen voorbereiding enkele leden van onze school deelgenomen aan het Kaoshi. Bij de junioren waren er 9 deelnemers met diverse niveaus. Voor Lot, Jax en Darrel was dit hun eerste kaoshi. Soren, Luca en Giavana hadden al eerder deelgenomen en lieten zien duidelijk gegroeid te zijn in hun beoefening.

Uitzonderlijk was dat er drie junioren opgingen voor het hoogste junioren niveau de 8e duan.

Mels, Sem en Maximillian hebben na ca. 5 jaar beoefening deze mijlpaal behaald en kunnen trots zijn op hun prestatie. Dit geldt ook over de overige deelnemers die alle slaagden voor het opvolgende niveau.

Complimenten gingen ook uit naar Tim de junioren coach die samen met assistentie van Nydia  de juniorengroep weten te enthousiasmeren en de ware gongfu gedachte op de groep weten over te brengen.

 

Voor de seniorengroep slechts één kandidaat bij de senioren. Dit had mede als oorzaak dat voor enkele potentiële kandidaten de voorbereidingstijd te kort was. Het kaoshi senioren betrof een toets voor het gevorderde niveau 7e duan.. 

Peter Brouwers kon eindelijk na vele jaren hard werken en enkele zware blessures de stap zetten naar dit kaoshi. Peter liet zien over een zeer hoog niveau van technische vaardigheid te beschikken. De beoordeling was dan ook unaniem zeer positief en Peter Brouwers slaagde dan ook voor de 7e duan.

 

De uitslagen.

 

Junioren

 Lot Krill                    2e 段

Jax Hunkar               2e 段

Darrel Thomas         2e 段

Søren Olsen            3e 段

Luca Jungen            4e 段

Giavana                   6e 段

Sem Triepels            8e 段

Mels Bosch              8e 段

Maximillian Kessels  8e 段

 

Senioren

Peter Brouwers        7e 段

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

image00002.jpeg
image00020a.jpg
image00037.jpeg
image00075.jpeg
image00080.jpeg
image00083.jpeg
bottom of page