top of page

第 七 大师班 DASHIBAN  

 

 

 

 

Zaterdag 24 maart heeft de VKS haar zevende Dashiban gehouden.

Van onze school hebben ook nu weer een aantal leden hier aan deelgenomen. Voor het over grote deel zijn het leden die bij meerdere danwel alle eerdere masterclasses acte de préséance gaven. Ook zijn het overwegend de hogere niveaus die deelnemen.

De Dashiban is echter bij uitstek voor de nog niet gevorderde beoefenaar een uitgelezen kans om kennis te maken met twee specifieke stijlen, Hu Tijger en He Kraanvogel.

 

Ook nu weer waren alle deelnemers onder coaching van de 3 shifu enthousiast de reeds geleerde stof het bijschaven. Verder op in de masterclass werd nieuwe stof behandeld.

Aan het eind had iedereen een pak huiswerk om aan te werken tot de volgende Dashiban.

 

Deze keer had de VKS nog iets anders op het programma. Aan twee leden van onze school, Carlijn en John, werd het certificaat uitgereikt van hun in januari behaalde 黑 带 Hei Dai zwarte band.

 

Tevens werd de uitzonderlijke 第 九 段 9e duan uitgereikt aan Tim. Hiermee wil het bestuur zijn waardering uitspreken voor zijn inzet en enthousiasme waarmee hij reeds enkele jaren onze juniorengroep leidt. Tim onderstreepte deze promotie middels een korte demonstratie van zijn kunnen.

 

Ger en ondergetekende feliciteren alle drie de leden met hun prestatie en in het bijzonder

Tim. Het is meer dan 15 jaar geleden dat een lid van de VKS deze graad kreeg uitgereikt.

 

Het was weer een succesvol Dashiban en wij zien jullie graag op de 8ste Dashiban. Wij hopen dat jullie ook de overige leden kunnen enthousiasmeren, zodat wij de volgende uitgave met een nog grotere groep vertegenwoordigd zijn.

Wim

dashiban7_20190324_01-1.jpg
dashiban7_20190324_04.jpg
dashiban7_20190324_11.jpg
dashiban7_20190324_10.jpg
dashiban7_20190324_09.jpg
bottom of page