top of page

Zomerkamp 2019

 

Ook dit jaar heeft een aantal leden aan het zomerkamp deelgenomen. De blokhut in de Kempense bossen is inmiddels een vertrouwde locatie. De weersverwachtingen zagen er niet veel belovend uit. Des te meer waren wij super verrast dat we op een training na alles in de buitenlucht onder een zwak zonnetje  hebben kunnen afwerken. Op een deelnemer na bestond de groep uit oudgedienden. Dit wil zeggen leden die reeds vele jaren lid zijn en ook al veel zomerkampen hebben mee gemaakt.

 

Ook dit jaar weer een goede mix tussen in- en ontspanning. Je merkt dat het een goed geoliede machine is die precies weet hoe en wanneer taken moeten worden opgepakt. Ger en ondergetekende hoefden zich enkel met de trainingen bezig te houden. Hierdoor wordt een kamp ook voor ons als organisatie steeds meer een uitje. Waarvoor onze dank aan de deelnemers.

Tijdens dit kamp zijn weer tal van gongfu-technische aspecten aanbod gekomen. De nadruk lag op het Wuqi shu, de wapentraining.

De afsluiting zondag bestond uit een spelvorm waar ieder de laatste restjes energie nog even kwijt kon. Tegen vijf uur zat het Zomerkamp 2019 er weer op.

Wij zien nu weer uit naar het Zomerkamp 2020.

 

师傅 Wim   

 

DSC_2404.JPG
bottom of page